info@peerpointherstelacademie.nl

PEERPOINT GROEIT!

Per 2 juni 2022 bieden we onze activiteiten ook aan in Sliedrecht. Kijk op de pagina "Activiteiten Sliedrecht" voor meer informatie en aanmelden.

Adres Sliedrecht: Frans Halsstraat 1
In het LEEF gebouw

Per 31 augustus starten we ook in Gorinchem. Kijk op de pagina "Activiteiten Gorinchem" voor meer informatie en aanmelden.

Adres Gorinchem: Dukatenplein 2
In Wijkcentrum Rozenobel

Adres Dordrecht: Burgemeester de Raadtsingel 49-71
In het BURGRAADT gebouw

Activiteiten voor de LHBTIQ+ community

Dit herfstprogramma starten we bij PEERpoint met activiteiten voor de LHBTIQ+ community. Op woensdag 7 september start er een transgender supportgroep van 13.30 tot 16.00 uur. Vervolgdata zijn woensdag 14, 21 en 28 september. Kijk op Activiteiten Dordrecht voor meer informatie en aanmelden. 

DE MIX EN MATCH TOOLKIT

“Goed gereedschap is het halve werk.” In de loop van het jaar gaan we verschillende onderwerpen behandelen in workshops die ook losstaand te volgen zijn. Door de workshops te kiezen die voor jou van toepassing zijn, stel je je eigen gereedschapskoffer samen. Langzamerhand wordt jouw gereedschapskoffer steeds effectiever voor meer situaties, omdat je het gereedschap afstemt op jouw behoeften. Houd de website dus goed in de gaten voor de Toolkit workshops.

peerpoint herstelacademie

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen, vacatures en ander nieuws door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ik wil graag elk kwartaal de nieuwsbrief van PEERpoint ontvangen.

Contact