info@peerpointherstelacademie.nl

LET OP! VANAF 1 MAART ZIJN ALLE MIDDAGACTIVITEITEN IN DORDRECHT VAN 14.00-16.30 UUR (INCLUSIEF PAUZE). TOT 1 MAART ZIJN ALLE MIDDAGACTIVITEITEN IN DORDRECHT VAN 13.30-16.00 UUR (INCLUSIEF PAUZE). 

Deze lente ook workshops op donderdagmiddag 

Dordrecht

In Dordrecht hebben zich inmiddels al veel mensen aangemeld voor de workshops van het lenteprogramma. Zoveel, dat we hebben besloten om een aantal populaire workshops uit het lenteprogramma ook op de donderdagmiddag aan te bieden. Op de pagina Activiteiten Dordrecht kun je zien om welke workshops dit gaat. Let er bij het aanmelden goed op, of je de juiste datum kiest!

DOORLOPENDE (TRANS)GENDER SUPPORTGROEP

Elke dinsdagmiddag in Dordrecht

Ben jij bezig met je genderidentiteit en/of identificeer jij je als transgender? Zou je het fijn vinden om met andere trans personen te praten over thema's die je tegenkomt in jouw proces? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze supportgroep. De supportgroep wordt begeleid door een ervaringsdeskundige. Het is mogelijk om op iedere willekeurige dinsdag in te stromen, maar meld je wel vantevoren even aan s.v.p.

  • Datum: elke dinsdagmiddag
  • Tijd: 13.30-16.00 uur inclusief pauze
  • Vanaf 7 maart is de tijd van 14.00-16.30 uur!!
  • Locatie: Dordrecht

Om je aan te melden kijk je op Activiteiten Dordrecht en klik je op Aanmelden bij deze activiteit.

PEERPOINT GROEIT!

Per 2 juni 2022 bieden we onze activiteiten ook aan in Sliedrecht. Kijk op de pagina "Activiteiten Sliedrecht" voor meer informatie en aanmelden.

Adres Sliedrecht: Frans Halsstraat 1
In het LEEF gebouw

Per 31 augustus zijn we gestart in Gorinchem. Kijk op de pagina "Activiteiten Gorinchem" voor meer informatie en aanmelden.

Adres Gorinchem: Dukatenplein 2
In Wijkcentrum Rozenobel

Adres Dordrecht: Burgemeester de Raadtsingel 49-71
In het BURGRAADT gebouw
Kijk op de pagina "Activiteiten Dordrecht" voor meer informatie en aanmelden.

DE MIX EN MATCH TOOLKIT

“Goed gereedschap is het halve werk.” In de loop van het jaar gaan we verschillende onderwerpen behandelen in workshops die ook losstaand te volgen zijn. Door de workshops te kiezen die voor jou van toepassing zijn, stel je je eigen gereedschapskoffer samen. Langzamerhand wordt jouw gereedschapskoffer steeds effectiever voor meer situaties, omdat je het gereedschap afstemt op jouw behoeften. Houd de website dus goed in de gaten voor de Toolkit workshops.

peerpoint herstelacademie

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen, vacatures en ander nieuws door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ik wil graag elk kwartaal de nieuwsbrief van PEERpoint ontvangen.

Contact